Prince of Persia Shadow & Flame

Prince of Persia Shadow & Flame 1.0.0

Deze download is niet langer beschikbaar. Reden kan zijn dat het programma niet langer beschikbaar is, er een veiligheidprobleem gedetecteerd werd of omwille van een andere oorzaak.

U kunt deze alternatieven te downloaden:

De opvolger van de klassieke platformgame voor Android

Prince of Persia Shadow & Flame is de opvolger van de klassieke platformgame Prince of Persia.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Mooie graphics
  • Goede gameplay
  • Twee manieren om de prins te besturen

TEGEN

  • Soms te makkelijk

Uitmuntend
8

Prince of Persia Shadow & Flame is de opvolger van de klassieke platformgame Prince of Persia.

Springen en klimmen in het oude Persië

Prince of Persia Shadow & Flame voor Android is gebaseerd op de pc-game uit 1990. Ook hier onsnapt onze geliefde Perzische prins ter nauwernood aan de kwaadaardige Jaffar en ontvlucht het paleis.Tijdens zijn avonturen belandt de Prince of Persia in vreemde landen en komt op elke straathoek weer nieuwe mythische vijanden tegen. 

De graphics uit de jaren '90 zijn ingeruild voor een vernieuwe HD-weergave, maar het verhaal blijft hetzelfde. Specifieke gameplay-elementen en sommige puzzels verschillen echter van het origineel. 

\n

De gameplay van Prince of Persia Shadow & Flame komt de spelers van de eerste versie ongetwijfeld bekend voor: springen over platforms, nare vallen ontwijken, puzzels oplossen en vijanden verslaan. De levels zijn afwisselend en  het spel verveelt niet snel. In tegenstelling tot bij het eerste deel, komen de vijanden je in groepen tegemoet.

Zoals het een platformgame betaamt, verzamel je in Prince of Persia Shadow & Flame toverdrankjes om je gezondheid weer op te krikken en munten. Met de munten koop je items in de shop (wapens, combo's, toverdrankjes etc.)

Er zijn in totaal veertien levels in Prince of Persia Shadow & Flame, verdeeld over vijf unieke werelden. Het spel is makkelijker dan de eerste PC-versie, aangezien de ontwikkelaars een aantal moeilijke passages in de levels hebben verwijderd. Toch is het nog een hele uitdaging om alle levels honderd procent uit te spelen. 

Als je in het spel doodgaat, kun je er voor kiezen om het level opnieuw te spelen of te beginnen vanaf het laatste checkpoint. Let op: je hebt maar een beperkt aantal levens. In de shop koop je gelukkig extra levens.

Kies je besturing

Er zijn twee verschillende manieren om de Prince of Persia te besturen. Je bedient de prins met behulp van vingergebaren of met de joystick en knoppen op het scherm. Wij geven de voorkeur aan vingergebaren, maar de keuze is natuurlijk aan jou. 

De besturing voor de gevechten is erg gebruiksvriendelijk. Met de juiste toetscombinaties schud je de meest brute combo's uit je mouw.

Perzië komt tot leven

De graphics van Prince of Persia Shadow & Flame zijn uitstekend en absoluut een verbetering ten opzichte van Prince of Persia Classic voor Android. De animaties van de springende en vechtende prins zijn vloeiend en de omgeving ziet er prachtig uit. 

Daarnaast zijn de geluidseffecten helder en realitisch. De middeleeuwse muziek voegt veel sfeer toe aan de game.

Conclusie

Prince of Persia Shadow & Flame is een uitstekende remake van een leuke game. De echte fans zullen de kleine veranderingen in de gameplay misschien niet kunnen waarderen.

 

Meeste downloads Adventure voor android

Meer

Beoordelingen about Prince of Persia Shadow & Flame